Струмичанец ја Испразни Касата на Кладилница во Струмица

Струмичанецот Ф.И. ќе го памети вчерашниот ден. Со уплата на ливче за 300 денари во кладилницата Моцарт во Струмица, вчерашните

Read more

Ана и Ивана Мазнејкови со Специјални Награди во Париз

Струмичкото Чудо од деца,младите пијанистки Ана и Ивана Мазнејкови продолжуваат со освојувања на награди ширум светот. Сестрите Мазнејкови,синоќа во Париз-Франција

Read more