Струмичанецот Пере Јованов ги воодушевува жителите на Токио со своето виолончело

Дека градот Струмица несомнено е расадник на музички таленти потврдува и следново видео од нашиот сограѓанин Пере Јованов, кој веќе некое време живее во Токио.

Најголемата љубов на Пере е виолончелото и со него ја воодушевува публиката во Токио.

Во прилог погледнете го видеото кое е снимено во метро во Токио…

Напишете коментар