Драган Јованов од денес член на Македонското Научно Друштво од Битола

Во Македонија се формирани голем број научни друштва и здруженија кои ја афирмираат не само научната, културната и уметничката мисла,

Read more

Министерот Филипче и Премиерот Спасовски во обиколка на новото крило на ЈЗУ Општа Болница

Струмица добива нов болнички објект. По 33 години новото крило со површина од 6.000 м2 во Општата болница го завршивме.

Read more

Во последните 24 часа направени се 1120 тестирања, а регистрирани 35 нови случаи на ковид-19.

Во последните 24 часа направени се 1120 тестирања, а регистрирани 35 нови случаи на ковид-19. – Скопје 22– Куманово 4–

Read more

Учениците од О.О.У. Гоце Делчев-Општина Центар и Драган Јованов, со хуманитарна акција ги израдуваа дечињата на хирургија,педијатрија и онкологија

Фитотерапевтот Драган Јованов заедно со сите ученици од О.О.У. Гоце Делчев – Општина Центар имаше работилница како на природен начин

Read more

Драган Јованов, Моника Јованова Фитомедицински анти стрес лековити растенија

Конвенционалната медицина создала многубројни лекарски препарати како антидепресиви,антиседативи,препарати со релаксирачко дејство, но сите тие имат странични ефекти и многу контраиндикациии

Read more

Драган Јованов избран за редовен член на Клубот на иновативни умови при Европската академија на науките

Eден од нашите најперспективни млади научници и истражувачи во областа на агроекологијата и фитомедицината Драган Јованов, деновиве стана првиот Македонец-редовен

Read more

Драган Јованов – Mакедонска современа фитомедицинска терапија при третман на Дерматитис

Симптоми при дерматитис – Сува, црвеникава кожа со чешање, укажува на некој облик на дерматитис, или воспаление на кожата, која

Read more

Драган Јованов-Собраниe на Р. М – Јавна расправа ,,Енормно загадување на амбиенталниот воздух во Р. М

Собраниe на Р. М – Јавна расправа ,,Енормно загадување на амбиенталниот воздух во Р. М (Вторник 27.11.2018 год) Драган Јованов

Read more