Настап на Александра Јанева и пријателите на Струмица Опен Фестивал 2023

Нашата Струмиќанка Александра Јанева имаше настап на овогодинешниот Струмица Опен Фестивал 2023, заедно со своите пријатели:

  • Теа Трајковска
  • Лара Иванова
  • Ламбе Алабакоски

Настапот беше во Петок на 11-ти Август 2023-та и беше посетен од многубројна публика, кои заедно со настапувачите ги пееја најголемите хитови. Настапот може да го видите во видеата во продолжение.

Напишете коментар