Струмичанец ја Испразни Касата на Кладилница во Струмица

Струмичанецот Ф.И. ќе го памети вчерашниот ден. Со уплата на ливче за 300 денари во кладилницата Моцарт во Струмица, вчерашните утакмици му донесоа приход од 246 000денари. Умешноста или среќата добро го послужила овој играч на спортска. За нашиот портал тој ни изјви дека досега имаа добивано повеќе пати, но ваква голема сума нема добиено.

12118633_1069173516456708_6430727045214734176_n

Напишете коментар