Настап на Александра Јанева и пријателите на Струмица Опен Фестивал 2023

Нашата Струмиќанка Александра Јанева имаше настап на овогодинешниот Струмица Опен Фестивал 2023, заедно со своите пријатели: Настапот беше во Петок

Read more

Завршен Концерт на Летната Школа за Гитара

На 10-ти Август 2023-та се одржа Завршниот Концерт на Летната Школа за Гитара како дел од Струмица Опен Фестивалот 2023,

Read more

Македонец од Австралија на клавир ги забавува патниците на аеродромот во Доха

Mакедонецот од Австралија, Христијан30-годишниот Христијан, кој живее во Мелбурн, веќе подолго време е атракција на аеродромите низ целиот свет. Младиот

Read more

Славица Ангелова ја обработи познатата „Јingle Bell Rock“- Уживајте во новогодишната магија

Струмичанка Славица Ангелова во соработка со „EAT THE BEAT DANCE STUDIO“ ја испеа познатата празнична песна „Јingle Bell Rock“. Во

Read more