Градоначалникот Јаневски на средба со амбасадорот на Франција во Република Северна Македонија, Кристијан Тимоние

Градоначалникот Коста Јаневски, оствари средба со амбасадорот на Франција во Република Северна Македонија, Кристијан Тимоние. Освен за односот на двете

Read more

Прва прес конференција за проектот “Размислуваме за компостирање – Посветени на одржување на органскиот синџир”

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион на ден 07.02.2017 во Бизнис салата во Хотел Сириус со почеток во 12:00

Read more