Екслузивни Селфиња од Нашите Претставници на Олимпијадата во Рио со Познати Спортисти

Ја имаме честа да ви покажеме екслузивни фотографии од нашите претставници на Олимпијадата во Рио за време на свеченото отварање.

Read more

Брилијантен Одговор на Марк Зукерберг на Жена Која ја Советувала Внуката да го “Брка Бубулицата”

Марк Зукерберг(креаторот на Фејсбук) го даде најдобриот коментар до сега. Жена во години се обидела да му заблагодари што ѝ

Read more