Акустична Проба на Летната Школа за Гитара

На 8 Август 2023 се одржа акустична проба на Летната Школа за Гитара под менторство на Професор Васил Пиличев. Оваа проба беше подготовка за главниот настап кој ќе се одржи како дел Струмица Опен Фестивал на 10-ти Август 2023.

Настанот се одржа на Спомен Костурницата над градот – под крстот, или како Струмичани популарно го нарекуваат – белиот споменик.

Во продолжение неколку видеа од настапот кои се ставени во Плеј листа по редослед.

Напишете коментар