Делата на Ване Костуранов Преточени во Креации на Fashion Weekend Skopje

Познатите дела на струмчкиот уметник Ване Костуранов беа инспирација за дизајнерката Ирина Тошева, која на еден доста уникатен начин ги преточи во нејзината колекција која предизвикала големо внимание на Fashion Weekend Skopje.

Во прилог погледнете дел од креациите во следнава галерија…

 

Напишете коментар