Завршен Концерт на Летната Школа за Гитара

На 10-ти Август 2023-та се одржа Завршниот Концерт на Летната Школа за Гитара како дел од Струмица Опен Фестивалот 2023, на кој настапија најмладите ученици на професорот Васко Пиличев со неговиот бенд, како и вокали добро познати на Струмичката сцена:

  • Сретеновиќ Теодора
  • Ивана Цамбулева
  • Славица Ангелова
  • Специјален Гостин: Ѓоко Таневски

Сите кои го пропуштија овој извонреден настап, може да го погледнете овде:

Напишете коментар