Објавен вториот јавен повик за проекти за прекугранична соработка меѓу Република Македонија и Република Бугарија

Министерството за локална самоуправа го објави вториот јавен повик за проекти за прекугранична соработка меѓу Република Македонија и Република Бугарија,

Read more