Повик за учесници на обука за претставници од граѓански организации на тема „Мониторинг на акциски планови

Повик за учесници на обука за претставници од граѓански организации на тема „Мониторинг на акциски планови“!!

Обуката ќе се одржи на 23.02.2016 г. (вторник) и 24.02.2015 г. (среда) во хотел „Есперанто“ – Струмица.

Сите заинтересирани кандидати треба да се пријават најдоцна до четврток, 18 февруари 2016 година, со испраќање на комплетно пополнета електронска пријава на следниот e-mail [email protected].

Пријавата може да се преземе од официјалната web страна на Центарот на заедницата на општина Струмица: www.ccstrumica.mk.

Напишете коментар