О.Босилово- Изградба на улица во с.Иловица

Започнаа подготовските околу изградбата на локална улица во с.Иловица. Улицата ке се протега од селската црква па се до таканаречената “Асанова” чешма во должина од околу 435 метри. Оваа улица се реализира во рамките на програмата за рурален развој од 2015 година.

Напишете коментар