Љубовен клуч во Струмица – БИДИ МИ ЉУБОВ

Волонтерите на Младински совет во недела ќе го постават првиот ѕид на љубовта во нашиот убав град.
Поинаква можност за парови од сите возрасти да ја докажат својата љубов.

Бесплатна фотосесија, 100 бесплатни катанци и бесплатни љубовни песни за Денот на љубовта и виното.

Настапуваат:
Ангела Илиева, Ана Цамбулева, Ристе Гавровски, Илијана Ѓоргиева и Ивана Гушева – членови на Младински совет и хорот при СОУ „Јане Сандански“.
Бенд: Столе Велков – гитара, Александар Цамбулев – бас гитара и Џоко Ѓоргиев – тапан

Напишете коментар