„Комуналец“ ги одржува и јавните површини во населените места

По континуираното одржување на јавното зеленило и дополнителното хортикултурно уредување во градот, јавното претпријатие за комунални дејности, врши и одржување на јавните зелени површини во населените места. Викендов се работеше на парковите површини во населените места Добрејци, Просениково, Дабиле и Куклиш. Овие активности ќе продолжат и во останатите населени места.
13413616_1003873562999407_3707432315567076788_n

13427797_1003873559666074_6222992836453851299_n

13432245_1003873556332741_5401008130888276142_n

Напишете коментар