Иконата на Пресвета Богородица-Скоропослушничка донесена како дар во манастирот Св.Петнаесет

Пресвета Богородица-Скоропослушничка.
Дар од Светогорскиот манастир Дохијар на Струмичка православна епархија, манастир св.Петнаесет Тивериополски свештеномаченици.
Оваа икона ќе биде сместена во св.Петнаесет и сите православни христијани ќе можат да и одадат почит.
13413115_10210249526176836_8098044993470654365_n

Напишете коментар