Фудбалерките на Тиверија со победа од 3-1 против Спортика од Бугарија

Со головите на Сара Граматикова која дваапати се запиша во листата на стрелци и Павлинка Николовска, Фудбалерките на Тиверија, вчера на стадионот со вештачка трева Младост славеа победа од 3:1 против гостинките од Спротика од Благоевград од република Бугарија.

Оваа е уште еден успех на жфк Тиверија која се наоѓа на 5 место од женската фудбалска лига во државата.

 

Извор.KanalVis.com

Напишете коментар