Започна Тениски Турнир на Терените во Аквариус

Во тек е тениски турнир на терените “Аквариус” во градсткиот парк во Струмица. Сите љубители на тенисот и спортот во општо можат да ги проследат натпреварите од 15:00 часот па се до зајдисонце. 🙂 Пријавени се 16 натпреварувачи кои се во борба за награда од 50 евра. Случувањата околу овој тениски турнир можете да ги проследите на фејсбук страната на терените на аквариус.

Напишете коментар