Видео-Убавина на душата- LP – Lost on you (Ivana Vasileva cover – LIVE)

Убав ден за промоција на првиот live cover на Ивана Василева за песната од LP – Lost on you.Ивана денес слави роденден па видеото е подарок кон сите нејзини слушатели.. Видеото е изработено од Сашо Достинов а за музиката се погрижија Душко Манушев,Иван Кукич и Зоран Трендов…Уживајте