Македонец од Австралија на клавир ги забавува патниците на аеродромот во Доха

Mакедонецот од Австралија, Христијан30-годишниот Христијан, кој живее во Мелбурн, веќе подолго време е атракција на аеродромите низ целиот свет. Младиот

Read more

Најново Aкустични и празнични настапи на Виктор Крстев ft. James и Јовче Пандев

Младински совет ја продолжува новогодишно-божиќната бајка со повеќе активности во текот на неделата. Утревечер, 3 јануари на плоштадот „Гоце Делчев“,

Read more