Македонец од Австралија на клавир ги забавува патниците на аеродромот во Доха

Mакедонецот од Австралија, Христијан30-годишниот Христијан, кој живее во Мелбурн, веќе подолго време е атракција на аеродромите низ целиот свет.

Младиот музичар на светските аеродроми со својата изведба на светските хитови на клавир ги воодушевува сите присутни. Христијан изведува и традиционални мелодии од Балканот.

Тој неодамна ги забавуваше патниkците на аеродромот во Доха, Катар. Спировски, кој потекнува од Битола одржа концерт на клавир на аеродромот во Доха.
https://www.youtube.com/watch?v=JkuKBEGL2i

Напишете коментар