Славица Ангелова ја обработи познатата „Јingle Bell Rock“- Уживајте во новогодишната магија

Струмичанка Славица Ангелова во соработка со „EAT THE BEAT DANCE STUDIO“ ја испеа познатата празнична песна „Јingle Bell Rock“. Во продолжение слушнете ја песната и уживајте! Имајте среќни празници исполнети со многу љубов.
Уживајте во новогодишната магија…

Напишете коментар