Mirrow Provocator- Револционерниот автомобил кој ќе го замени познатиот Смарт

Александар Малишев, главниот креатор на автомобилот Mirrow Provocator тврди дека не постои сличен автомобил со оваа големина кој може да собере 4 лица, а истовремено да има место и за багаж.

Карактеристичната каросерија како и едноставноста на самиот изглед овозможува да се предвиде дека малопродажната цена да биде од 3500-4500 евра.

Доста важен момент е тоа што овој модел на автомобил е доста сигурен за возење.