Што може да се случи ако константно гледате во вашиот телефон

Секојдневната употреба на мобилниот телефон како и таблетот за интернет пребрување или играње игрички, може да придонесе до тешки последи на вашиот рбет, а со тоа и до нескани последици по вашето здравје.

Затоа потребно е што помалку да го користите освен за потребите за кој е наменет. Истоа така доколку не сакате да ги имате ваквите проблеми, потребна е физичка активност како и вежби со што ќе ја намалите опасноста од искривување на вашиот рбет.

Напишете коментар