Екслузивни Селфиња од Нашите Претставници на Олимпијадата во Рио со Познати Спортисти

Ја имаме честа да ви покажеме екслузивни фотографии од нашите претставници на Олимпијадата во Рио за време на свеченото отварање.

Read more