ЖФК Тиверија утре ќе ги пречека ЖФК Екомет 90 од Пловдив

Утре со почеток во 12 часот ќе се одржи меѓународен фудбалски натпревар помеѓу домаќинот жфк Тиверија од Струмица и гостинките од жфк Екомет 90 Пловдив република Бугарија.
Натпреварот ќе се одржи на општинското игралиште со вештачка трева.
Се покануваат сите љубител на фудбалот да присуствуваат на овој меѓународен фудбалски натпревар и да ги бодриме нашите женски преставници.

Напишете коментар