Во Петок Велигденски концерт на Танец во Струмица

Ансамблот Танец по повод големиот Христијански празник Велигден организира концерт низ повеќе градови од државата.
Така да на 6 мај со почеток во 20,00 часот во НУЦК Антон Панов, струмичани ќе имаат можност да уживаат во спектакалот на македонски ора и песни изведени од ансамбалот Танец.
12734134_1059642720725904_6309744028796635413_n

Напишете коментар