Прес на Граѓани- Ние постоиме, не сме фантомски гласачи

Денеска група на граѓани од улицата Бетовенова и улицата Моше Пијаде, реагира на минатонеделната прес конференција на на О.О.СДМСМ, дека во Струмица според државната изборна комисја на повеќе места меѓу кои и на улиците Бетовенова и Моше Пијаде има т.н. фантомски гласачи.

Тие тврдат дека со години живеат на овие улици со постојано место на живеење, со право на глас, и дека не постојат никакви фантомски гласачи.

Во прилог ги доставија и своите документи за лична идентификација.

 

Напишете коментар