Прекрасни Фотографии од Медениот Месец на Парот кој се Држи за Рака

Парот кој се држи за рака,воодушеви со новите фотографии од медениот месец.

Инаку оваа вљубена двојка стана мегапопуларна со своите фотографи,објавувајќу фотографи ширум целиот свет на социјалните мрежи.Уживајте во фотографиите од медениот месец……

Напишете коментар