Познатиот Пеач Џорџ Мајкал се Бори за Живот

Познатата светска музичка ѕвезда Џорџ Мајкал е со нарушено здравје поради големата зависност од наркотици, поточно големата зависност од Крек.

Џорџ се наоѓа во рехабилитационен центар за одвикнување од зависности во Швајцарија.

Според негови блиски роднини, Џорџ се наоѓа на самото дно од неговиот живот заради употребата на дрогата, иако и претходно има користено наркотични средства,сега е навистина на самото дно.

 

Напишете коментар