Пијалок Кој ги Лечи Сите Болести

За здрав живот не е потребно многу , најголем број од намирниците се околу нас и не се многу скапи. За денеска ви го преставуваме сокот од овошје и зеленчук. За овој пијалок потребно е еден компир ,едно јаболко и еден морков.

Измијте го овошјето и зеленчукот, исечете ги со кората на парчиња и ставете ги во соковник и веднаш испијте го сокот. Можете да додадете лимон за да го освежите вкусот.

Најдобро е овој сок да се пие наутро на празен желудник или еден час по појадокот.

За брзи резултати пијте го овој сок два пати дневно, наутро и пред 17 часот.

Овој природен пијалок е добар за следниве заболувања.

1. Ги спречува ќелиите на ракот да се развијат.

2. Ги зајакнува белите дробови, спречува срцев удар и висок крвен притисок.

3. Го зајакнува имунолошкиот систем.

4. Добар е за вид, ги елиминира црвените и уморни очи или сувите очи.

5. Помага да ја отстраните болката од физичкиот тренинг, болка во мускулите.

6. Врши детоксикација, помага кај работата на цревата, го елиминира запекот.

7. Го отстранува лошот здив поради проблемите со варењето и инфекција на грлото.

8. Ги намалува менструалните болки.

Овој пијалок не предизвикува нус појави. Многу е хранлив и помага ако треба да изгубите тежина. Ќе збележите дека вашиот имунолошки систем се подобрил после две недели од користењето на овој сок

Напишете коментар