Даниела Мартиновиќ Воодушевена од Публиката во Струмица

После настапот на Трајче Ѓоргиев и младите струмички таленти,на сцената настапи познатата пеачка Даниела Мартиновиќ која ја забавуваше публиката со своите познати песни.
И старо и младо ги пееа нејзините хитови.Даниела воодушевена од публиката и вети дека е пресреќна што е за прв пат во Струмица и се надева дека ќе дојде повторно.

Напишете коментар