Бикините на Лила Филиповска

Дојде летото а вие сеуште си немате купено бикини за оваа лето? Лила Филповска може да ви помогне во изборот.
Таа е позната по носењето на ултра модерни парчиња гардероба па се надеваме дека ќе ви помогне во изборот на бикини.

Напишете коментар