Тамара и Гостите Дадоа Поддржка за Игор Џамбазов

Тамара Тодевска со дел од гостите кои присуствуваа на нејзината свадбена прослава во ресторанот  “Атланта“ му дадоа поддржка на големиот маестро Игор Џамбазов.

Познатиот македонски шоумен и актер Игор Џамбазов закрепнува во една од скопските болница по преживеаниот удар. Игор имал затнување на вена и му бил вграден стент. Зафатот траел еден час.

Напишете коментар