Здружение Транзен-„Вовед и анализи на сегашната состојба на општина Босилово во секторот култура

Реализирана првата работилница за креирање на стратешки развоен документ во областа на културата и уметноста во општина Босилово – „Вовед и анализи на сегашната состојба на општина Босилово во секторот култура“ од проектот „Ревитализација на руралните средини преку уметност и култура“ финансиски поддржан преку програмата Цивика мобилитас на „Швајцарската Агенција за развој и соработка.

Напишете коментар