You Shook Me All Night Long (Cover) Александра Јанева и Ивана Василева

Една прекрасна кавер верзија на песната You Shook Me All Night Long од AC/DC, од прекрасните струмички вокали Александра Јанева и Ивана Василева…уживајте.

Напишете коментар