Во Василево ќе се одржи крводарителска акција

Во среда, 14.09.2016 година, во организација на Општинската организација на Црвен крст – Струмица и Општина Василево, ќе се одржи акција на доброволно дарување крв.

Акцијата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево со почеток во 08,00 часот и ќе трае до 14,00 часот.

Организторите ги покануваат граѓаните на општина Василево како и досега, вклучувајќи се во акцијата да ја покажат својата хуманост на дело.

Напишете коментар