УМС Струмица со хуманитарна акција во пресрет на Новата година

Во очи на новата календарска година УМС Струмица во храмот Св Кирил и Методиј подарува играчки кои беа собрани на хуманитарната акција што самите ја организираа по повод верскиот празник Свети Никола. Играчките ќе им бидат доделени на децата на коишто им се најпотребни.

12435883_10153826530294581_1928487984_n 12459622_10153826530289581_694532727_n

фото.С.А

Напишете коментар