УМС на ВМРО ДПМНЕ со роденденско изненадување за пратеникот Славе Гошев

Унијата на млади сили од ВМРО ДПМНЕ на пратеникот Славе Гошев му подготви изненадување по повод неговиот 38 роденден.
38-от роденден пратеникот го прослави меѓу своите млади сопартијци кои му подарија торта и низ насмевки му посакаа добро здравје и уште многу успеси во кариерата.

Напишете коментар