Трибина на Советниците на ВМРО-ДПМНЕ со Граѓаните

Синоќа во НУЦК Антон Панов во Струмица,советниците од Вмро-Дпмне оддржа трибина со граѓаните на општина Струмица.
Како што изјави претседателот на Вмро-Дпмне од Струмица Зоран Пакетов,ваквите трибини се случуваат се со цел да се слушнат барањата и мислењата на граѓаните за подобрување на животот во општината.
Тој,меѓу другото истакна дека во последно време се поголемо е незадоволството на група граѓани кои се појавуваат во медиумите и го искажуваат своето незадоволство од работата на локалната самоуправа и градоначалникот Зоран Заев.Впрочем и трибината е во тоа да се слушнат овие тези да се разговара за овие проблематики и да се најде решение за подобар живот на граѓаните.
Незадоволството расте бидејќи градоначалникот само ги слуша проблемите а не ги решава,на Струмица и е потребен градоначалник то ќе ги решава проблемите на граѓаните.Истакна Зоран Пакетов.

Напишете коментар