Струмица Опен Фест Помина Без Инциденти-СВР Струмица

Секторот за внатрешни рабноти – Струмица, Ве известува дека на подрачјето на Полициската станица од општа надлежност Струмица, за време и по завршувањето на трите главни вечери на манифестацијата „Струмица опен фестивал 2015“ година, (петок, сабота и недела), не се регистрирани нарушувања на јавниот ред и мир, сообраќајни незгоди и други несакани појави и однесувања на подрачјето.
Регистрирана е една кражба на мобилен телефон.

НАЧАЛНИК НА СВР
Ѓорги Божинов

Напишете коментар