Струмичкиот рапер Геле К. вчера објави песна со наслов „Само ти“.

„Песната Само ти е снимена во 2010 во моето студио Геле-К рекордс и до сега не беше објавена. Текстот е мој, а инструменталот ми е од другар ми од Св.Николе, Александар Јанев . Песната е во љубовен стил и е доказ дека љубовта постои, за што и сум многу среќен. Поздрав до сите што го слушаат Геле-К.  Бидете здрави и живи и секогаш среќни“ – напишал Геле К. во своето обраќање

Напишете коментар