Струмичани најдобри на натпреварот по гитара во Ќустендил-Бугарија

Учениците од ООМУ Боро Џони имаа успешен настап на натпреварот по гитара кој се одржа во Ќустендил, република Бугарија.
Упорната работа како и посветеноста на учениците вродија плод и тоа…
I награда- Стојан Стојанов
I награда – Вељјан Дојчинов и Стефан Локов
II награда – Кико Ичков и Митко Витанов

Оваа беше 100 награда по ред за учениците од Боро Џони под менторство на професорот М-р.Васко Пиличев.

Напишете коментар