Спомен Костурницата Повторно Мета на Несовесни Граѓани

На некого очигледно му смета Спомен Костурницата. Оваа не прв пат истата да биде мета на недолично однесување на некои наши сограѓани.

Спомен костурницата многу пати до сега преку многу акции беше чистена и беа бришани недоличните графити.

До нашата редакција пристигна фотографија од наш сограѓани, каде јасно се гледа дека истата е повторно мета на несовесни личности кои ја исцртале  целата со графити.11914960_873267599414596_614078759819006398_n

Напишете коментар