Скандинавски бранови- Фризурата кој ќе биде хит оваа Пролет

Сакате да промените нешто, ви здосади од локни кои траат без малку еден саат. За оваа пролет Скандинавските Бранови ќе бидат доста тренди изглед. Познатата скандинавска професионална  шминкерка Ники Велш преку следното видео ќе ви објасни како се праваат скандинавските бранови…

 

Напишете коментар