Сервисирано Осветлувањето во Подземната Сообраќајница

„Паркиралишта Струмица“ го сервисираше целокупното осветлување во подземната сообраќајница

Утрово од 05:00 часот одделението за улично осветлување при Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица” изврши санација, сервисирање и замена на целокупното осветлување долж подземната сообраќајница под плоштадот „Гоце Делчев“. Целта на оваа интервенција е зголемување на безбедноста во сообраќајот на оваа сообраќајница.

Напишете коментар