СДСМ Босилово-Зошто Градоначалникот не го Реши Проблемот со Водата во Дрвош и Иловица

Денеска СДСМ-Босилово одржа прес конфренција на која  зборуваа за проблемот со вода кој го имаат граѓаните на населените места Дрвош и Иловица.

Тие јавно го прашаа градоначалникот Љупчо Колев,зошто не го реши овој проблем со кој се соочуваат граѓаните на овие населени места кои во 21 век треба да се снаоѓаат со полнење на вода од бунари.

Иако за решавање на овој проблем.општина Босилово имаа одобрено буџетски средства.

 

Напишете коментар