Разладете го Вашиот Дом без Клима Уред

Доколку дома немате клима уред,најдобро решение е пред вентилаторот да ставите шишиња со лед,овој трик според луѓето што го испробале делува доста добро.

Во едно или повеќе шишиња ставете и сол бидејќи и таа ја намалува температурата.

Стручнаците предложуваат и често туширање како и затамнување на просториите со ролетни.Уште во раните утрински часови започнете со подготовките за да  го избегнете топлотниот бран со овие практични решенија,а после зајдисонце проветрете ги просториите.Се надеваме дека овие решенија ќе ви помогнат во овие топли денови.

Напишете коментар