Претставници на општина Струмица положија цвеќе на местото на хелкоптерската несреќа

Претставници на општина Струмица предводени од секретарот Кирил Парталов, денеска, положија свежо цвеќе на местото на хеликоптерската несреќа која што лани се случи во индустриската зона „Север“, а по повод годишнината од оваа трагедија. На одбележувањето на годишнината од несреќата присуствуваа и членови на семејствата на загинатите пилоти Драган Мицев, Иљо Лопатички, Марјан Трајковиќ и Тоде Орешков.
11655444_800304553413884_1365367745_n

11714430_800304556747217_570827653_n

11720480_800304550080551_537182210_n

Напишете коментар